Росіяни повторно вдарили по Костянтинівці: є жертва і поранені

Росіяни повторно вдарили по Костянтинівці: є жертва і поранені

Російські окупаційні сили здійснили обстріл Костянтинівки, що на Донеччині, в результаті чого є загиблий, ще п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, російські сили знову атакували Костянтинівку, через що одна людина загинула, а п’ятеро були поранені.

"Таким чином, сьогодні (11 вересня, - ред.) росіяни двома ударами по місту вже вбили троє людей і поранили п'ятьох. На місці обстрілів працюють всі відповідальні служби. Остаточні наслідки встановлюємо", - повідомив очільник ОВА.

Раніше Філашкін написав, що окупанти атакували Костянтинівку зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу загинули дві жінки віком 73 і 81 рік. Крім того, пошкоджені чотири приватні будинки, крамниця та лінія електропередачі.

"Ворог не припиняє обстрілів цивільних на Донеччині! Бережіть себе! Евакуюйтесь", - додав він.

Нагадаємо, у Донецькій області у місті Гірник внаслідок російських обстрілів загинули двоє людей. Російські атаки завдали серйозних пошкоджень житловим будинкам у кількох районах області.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, внаслідок обстрілу Львова, який стався 4 вересня, в реанімації залишаються два постраждалих чоловіка віком 51 і 68 років. Загалом у лікарнях перебуває 15 пацієнтів, які постраждали від обстрілу.

Головне