Росіяни поцілили дроном-камікадзе по авто на Дніпропетровщині: постраждала дитина

Росіяни поцілили дроном-камікадзе по авто на Дніпропетровщині: постраждала дитина

Російське окупаційне військо скерувало дрон-камікадзе по автомобілю на Нікопольщині, що призвело до травм двох людей.

Про це заявив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, автомобіль, в якому знаходилися постраждалі, отримав удар, і результатом є тяжкі травми для 13-річної дитини та середньої тяжкості для 19-річного юнака. Лікарі вже надають їм необхідну медичну допомогу.

"росіяни продовжують воювати з мирними. Негідники. Вони поплатяться за все", - написав Лисак.

Інцидент стався у Марганецькій громаді.

Російські військові систематично обстрілюють Дніпропетровщину, зокрема Нікопольський район, використовуючи для атак безпілотники, артилерію та РСЗВ. Незважаючи на наявність доказів, росія стверджує, що її цілі - лише військова інфраструктура України.

До прикладу, 13 січня росія здійснила чергову ракетну атаку на Україну. Окупанти випустили по Україні крилаті ракети та "Кинджали".

Цього разу під ударом окупантів перебували західні області України. Переважна більшість російських ракет атакували Волинську, Львівську та Івано-Франківську області. Щодо "Кинджалів", то більшість з них летіли знову на Дніпро, як і минулого разу.

Нагадаємо, що 17 січня російські окупанти знову атакували Херсон. Внаслідок обстрілу виникли проблеми з електропостачанням. Росіяни протягом доби випустили 351 снаряд по Херсонській області, в результаті троє осіб отримали поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ДБР повідомило про нову підозру львівському бізнесмену Гринкевичу.

Головне