Росіяни постійно перекидають війська на Харківщину з інших напрямків в Україні - Повх

Росіяни постійно перекидають війська на Харківщину з інших напрямків в Україні - Повх

Російські окупанти систематично здійснюють ротацію та переміщення своїх підрозділів, направляючи додаткові сили на Харківщину з інших ділянок фронту в Україні. Така тактика вказує на можливі плани противника щодо посилення тиску в цьому регіоні. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУВ "Харків" Юрій Повх.

Речник ОТУВ "Харків" Юрій Повх відзначив, що такі спроби у окупантів є не надто вдалими. Це пов'язано, зокрема з тим, що можливості української артилерії зросли.

"Можливості нашої артилерії та інших засобів вогневого ураження дальньої дії посилились. Відтак зараз є певний паритет в вогневому ураженні і наша артилерія працює на повну силу", - наголосив Повх.

Нагадаємо, підрозділи Сил оборони України успішно протидіють диверсійно-розвідувальним групам (ДРГ) противника в районі кордону Сумської області. Українські військові проводять операції з нейтралізації ворожих груп навіть на території рф. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нові пошкодження енергетичних об'єктів у Запорізькій та Львівській областях матимуть вплив на всю енергосистему України. Про це заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук сказала в ефірі “Ми-Україна”. 

Головне