Росіяни поскаржилися на атаку дронів у кількох областях

Росіяни поскаржилися на атаку дронів у кількох областях

В росії у ніч на 30 червня безпілотники атакували кілька областей, зокрема Курську, Бєлгородську та Брянську.

Про це пишуть низка росЗМІ.

В Міноборони рф вранці заявили про масовану атаку безпілотниками на шість областей. За даними окупантів, протягом ночі російська ППО нібито збила 15 дронів у Курській області, дев'ять у Липецькій, чотири у Воронезькій та Брянській, а також по два у Орловській та Бєлгородській областях.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив, що ППО нібито збила чотири безпілотники над Трубчевським районом, зазначивши, що постраждалих і руйнувань немає.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив про атаку двох дронів у місті Грайворон, в результаті якої було нібито пошкоджено багатоквартирний будинок та автомобіль. Гладков зазначив, що інформація уточнюється.

Влада Курської області також повідомила про атаку безпілотників. За заявою Міноборони росії, над цією областю було збито 15 дронів. Місцеві телеграм-канали писали про гучні вибухи в районах Черемисинівського, Щигрівського, Тимського, Солнцевського та Пристенського.

Нагадаємо, потужна пожежа спалахнула вночі 30 червня на росії. Займання сталося на території майданчика з утилізації відходів у Нижньому Новгороді, повідомили у російському мнс.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у ВМС розповіли, скільки рф тримає кораблів у Чорному морі.

Головне