Росіяни під час своїх атак вивчають наш досвід збиття "шахедів", - Олексій Гетьман

Росіяни під час своїх атак вивчають наш досвід збиття

Російські військові аналізують успіхи України у протидії атакам "шахедів", намагаючись удосконалити власні системи протиповітряної оборони. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив військовий оглядач Олексій Гетьман.

Незважаючи на це, українська сторона продовжує демонструвати високу ефективність - під час останнього нападу всі 89 ударних дронів противника були знищені.

Експерт підкреслює, що такі дії росії не обов'язково призведуть до зниження результативності українських безпілотників. Навпаки, це стимулюватиме подальший розвиток вітчизняних БПЛА, роблячи їх менш вразливими до засобів ППО.

"Вони спробують зробити схоже, щоб збивати наші безпілотники. Це не означає, що кількість наших безпілотників, які досягли цілі, буде зменшуватися. Це означає, що ми будемо вдосконалювати наші БПЛА, щоб вони були менш вразливі до будь-яких засобів ППО", - зазначив він.

Нагадаємо, цієї ночі російські загарбники завдали ракетного удару по території Миколаївської області, внаслідок ворожого обстрілу обійшлося без постраждалих. Про це повідомив керівник Миколаївської військової адміністрації (ОВА) Віталій Кім.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Чорному морі, 1 серпня, фіксується перебування двох російських ракетоносіїв, які країна-агресор вивела на бойове чергування. Про це повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

Головне