Росіяни перетворюють міста та ТОТ на укріплені фортеці, – Федоров

Росіяни перетворюють міста та ТОТ на укріплені фортеці, – Федоров

Росіяни на тимчасово окупованій південній частині України перетворюють захоплені міста на масивні укріплені фортеці.

Про це повідомив Іван Федоров, мер Мелітополя, у своєму Telegram-акаунті.

За його словами, місто Токмак вже оточене щурячими норами окупантів з усіх сторін. Неподалік від Мелітополя ворог будує окопи не лише в напрямку Василівки, але й в сторону Криму.

За останні півроку там з'явилися не просто лінії оборони, але цілі укріплення.

"Кремлівський диктатор обрав тактику Гітлера і намагається побудувати оборону по лінії Вотан. Проте нацистам не вдалося утриматися тоді, не вдасться рашистам і зараз", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, військовослужбовці рф відкрили вогонь на ураження по неповнолітньому хлопцю в одному з населених пунктів Херсонщини, який перебуває від контролем російської армії. Як розповів очільник місцевої ОВА Олександр Прокудін, вбитим виявився восьмикласник. 

Російські солдати схопили підлітка на вулиці, коли він щось фотографував на вулиці. Його привели додому, де і застрелили.

Крім того, російські окупанти вирішили посилити на тимчасово захоплених територіях охорону колаборантів. Окупанти вирішили охороняти голів так званих "виборчих комісій".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, польські фермери тимчасово відмовилися від блокади на пункті пропуску "Шегині-Медика". Однак вони висунули три умови, які будуть обговорюватися з представниками влади після Нового року.

Головне