Росіяни опівдні обстріляли Вовчанськ на Харківщині (фото)

Росіяни опівдні обстріляли Вовчанськ на Харківщині (фото)

Російська окупаційні війська опівдні в середу, 22 листопада, обстріляли Вовчанськ, що в Чугуївському районі Харківській області.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області на сторінці у Facebook.

Як зазначається, через влучання снарядів виникло одразу кілька осередків пожежі на території місцевого комунального підприємства. Загальна площа займання на підприємстві становила близько 120 квадратних метрів. На місці події працювали рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 13:35 їм вдалось загасити вогонь.

На щастя, як свідчать попередні дані, жертв та постраждалих через ворожий обстріл немає.

Вовчанськ розташований у Харківській області, всього в п'яти кілометрах від кордону з російською федерацією. Місто минулого року перебувало під окупацією загарбників, але було звільнено 13 вересня 2022 року.

Нагадаємо, російські військові здійснили атаку з безпілотника на автівку швидкої допомоги в Бериславі на Херсонщині. Це сталося ввечері вівторка, 21 листопада. Російські окупанти здійснили терористичний удар з безпілотника по автівці швидкої допомоги на виїзді з Берислава, коли лікарі поверталися з виклику. На диво, медичний персонал не постраждав.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія росії вчергове завдала ракетного удару по Запоріжжю. О 20:43 ракета влучила по відкритій території. Внаслідок прильоту пошкоджено кілька приватних будинків. Відповідні служби і правоохоронці встановлють тип ракети, яку запустили окупанти.

Головне