Росіяни обстріляли центр Херсона, постраждала літня жінка (відео)

Росіяни обстріляли центр Херсона, постраждала літня жінка (відео)

Російську окупаційне військо вже ранку п'ятниці, 22 грудня, стало накривати Херсон вогнем. Внаслідок чергового ворожого обстрілу постраждала жінка 85 років. 

Як інформує керівник місцевої МВА Роман Мрочко, загарбники цілили по середмістю обласного центра. 

"Поранення отримала жінка 85 років. У неї контузія і вибухова травма. На момент ворожої атаки жінка була у квартирі", - зазначив він. 

Втім потерпіла обмежилась допомогою лікарів на місці, від ушпиталення відмовилась. 

Вибухи в Херсоні стали лунати близько 10:20. Агресор атакував населений пункт з тимчасово захопленого ним лівобережжя Херсонщини.

Як відомо, минулої доби військові армії рф відкривались вогонь по містах та селах Херсонщини майже 120 разів. Окупанти гатили по області з танків, реактивної та ствольної артилерії, мінометів, а також застосовувала для атак авіацію та безпілотники. По Херсону упродовж 21 грудня було випущено 65 снарядів, в цілому по області - практично 570. В результаті російських обстрілів учора на Херсонщині одна людина загинула, ще дві - отримали поранення. 

Нагадаємо, 20 грудня на окупованому лівому березі Херсонщини росіяни на очах у рідні застрелили дитину. Загиблим виявився учень 8 класу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вороже військо у ніч на 22 грудня укотре здійснило спробу завдати удару по припортовій інфраструктурі на півдні. Уламки збитого ворожого "шахеда" спричинили займання на одному з зерносховищ Одеської області. В Миколаївській області безпілотник поцілив в один з інфраструктурних об'єктів.

Головне