Росіяни обстріляли село на Харківщині, є жертва

Росіяни обстріляли село на Харківщині, є жертва

Російські загарбники обстріляли село Лісна Стінка на Харківщині, в результаті загинув 87-річний чоловік. Про це в Telegram-каналі повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

"За даними слідства, 10 серпня близько 15:40 ворогом було здійснено обстріл с. Лісна Стінка Купʼянського району. Загинув 87-річний чоловік. Зазнали пошкоджень та руйнувань приватні домоволодіння", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що російські загарбники вдарили по селу з РСЗВ.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Наразі правоохоронці вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, що внаслідок російських обстрілів Харківщини загинув чоловік, ще один отримав поранення. Ворог обстріляв село Ізюмське та завдав авіаудару по Київському району Харкова.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення. Внаслідок обстрілу Зеленівки на Херсонщині постраждала 77-річна жінка.

Головне