Росіяни обстріляли села у Донецькій області: є жертви

Росіяни обстріляли села у Донецькій області: є жертви

Російські окупаційні війська у неділю, 22 жовтня, обстріляли низку населених пунктів у Донецькій області. Внаслідок цього загинули двоє місцевих жителів, ще троє - отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури в Telegram-каналі.

Як зазначається, було обстріляно село Калинівка Бахмутського району Донеччини. Від отриманих травм під час перебування на території власного домоволодіння загинув місцевий житель. Йому було 58 років.

Також загарбники атакували з міномету село Васюківка поблизу Бахмута. Від прямого влучання снаряду в легкову автівку помер 61-річний чоловік.

У селі Нетайлове Покровського району Донецької області внаслідок обстрілу зазнав тілесних ушкоджень 19-річний хлопець. У місті Торецьк через російський обстріл отримали контузії 59-річна жінка та 60-річний чоловік.

Крім того, вибухами пошкоджено приватні домоволодіння, багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди та автомобілі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вдень 22 жовтня вдарило авіаційною бомбою по Харківщині. Внаслідок ворожого обстрілу постраждала місцева жителька. 

Головне