Росіяни обстріляли Покровський район: загинули двоє поліцейських

Росіяни обстріляли Покровський район: загинули двоє поліцейських

Двоє співробітників Національної поліції загинули внаслідок ракетного удару рф по Покровському району Донеччини. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

За даними відомства, загинули лейтенант та капітан поліції.

"У Покровському районі внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських - лейтенант поліції Олександр Чубар та капітан поліції Олександр Гонтаренко.

Олександру Чубарю було 33 роки, 13 з яких він віддав службі в органах МВС. Свій шлях розпочав з патрульної служби, а після повномасштабного вторгнення рф вступив до підрозділу особливого призначення. Очолював команду вибухотехніків у стрілецькому батальйоні поліції та виконував завдання на лінії фронту.

Олександру Гонтаренку - навіки 39, працював у поліції Краматорська, а з 2019 року - у відділі вибухотехнічної служби ГУНП в Донецькій області, фіксував наслідки ворожих обстрілів і розміновував регіон. Згодом приєднався до лав батальйону поліції особливого призначення", - йдеться у повідомленні.

Водночас у відомстві висловили співчуття рідним та близьким загиблих.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські війська скинули на село Плещіївка Донецька область авіабомбу “КАБ-250” з модулем УМПК, внаслідок чого поранень зазнали четверо мирних жителів. 

Головне