Росіяни обстріляли Куп'янськ з артилерії: є загиблий та поранена

Росіяни обстріляли Куп'янськ з артилерії: є загиблий та поранена

Російське окупаційне військо обстріляло місто Куп'янськ на Харківщині з артилерії, що призвело до поранення 48-річної жінки та смерті 51-річного чоловіка.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури у Telegram.

За результатами слідства, 9 травня близько 10:15 збройні сили рф здійснили обстріл міста Куп’янськ артилерією. Поранена 48-річна жінка була госпіталізована. Крім того, у лікарні від отриманих вибухових травм помер 51-річний чоловік.

Прокурори спільно з слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки ще одного воєнного злочину РФ. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та норм війни, яке поєднане з умисним вбивством (згідно зі статтею 438 частина 2 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, російську окупанти завдали удар по Дніпропетровщині. Внаслідок ворожої атаки у Нікополі загинуло двоє людей, ще двоє осіб отримали поранення. Ворожа артилерія обірвала життя 62-річного чоловіка та жінки 65 років. З пораненнями чоловіки - 39 та 67 років.

Як писав "Ми-Україна" раніше, сигнал повітряної тривоги перервав пресконференцію президента України Володимира Зеленського та голови Європейського парламенту Роберти Мецоли у Києві.

Головне