Росіяни обстріляли Куп'янщину: поранили жінку

Росіяни обстріляли Куп'янщину: поранили жінку

Російські окупанти обстріляли Куп’янський район Харківської області, внаслідок ворожого удару постраждала жінка. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

14 липня близько 12:00 війська рф обстріляли село Кругляківка Купʼянського району. Отримала тілесні ушкодження 70-річна жінка, їй на місці надали медичну допомогу. Внаслідок атаки пошкоджений багатоквартирний будинок.

У Харківській області відкрито кримінальне провадження. Купʼянська окружна прокуратура розслідує можливе порушення законів та звичаїв війни. Справу порушено за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України. Правоохоронці розпочали досудове слідство для встановлення всіх обставин інциденту.
 
Нагадаємо, голова Секретної служби США Кімберлі Чітл отримала виклик до Конгресу. Наглядовий комітет Палати представників ініціював слухання у зв'язку з нещодавньою спробою замаху на Дональда Трампа, кандидата на пост президента США. Комітет має намір заслухати директорку щодо обставин інциденту та заходів безпеки, що застосовуються для захисту кандидатів у президенти. Про це повідомив Палати представників.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна та Швеція обговорюють можливість передачі Києву винищувачів Saab JAS-39 Gripen.

Головне