Росіяни обстріляли Херсон та Білозерку: є постраждалі у тяжкому стані

Росіяни обстріляли Херсон та Білозерку: є постраждалі у тяжкому стані

Російські окупанти вдень 18 липня обстріляли Херсон та селище Білозерка. Внаслідок ворожих атак є постраждалі, повідомили у Херсонській обласній військовий адміністрації.

Спочатку окупанти вгатили по Білозерці та поранили 51-річну жінку, яка перебувала на подвірʼї будинку. Її з пораненнями середнього ступеня тяжкості забрали до лікарні.

Згодом росіяни атакували Херсон, а саме житлові квартали міста. Удар було завдано по багатоповерховому будинку, внаслідок чого там потрощено вікна та зрешечено уламками стіни. 

"Під ворожий удар потрапили троє людей, які перебували на вулиці. У тяжкому стані до лікарні доставили 16-річну дівчину. Вона дістала вибухову травму, забій головного мозку та поранення голови. У 71-річної жінки діагностували поранення обличчя, шиї та перелом щелепи. 50-річна херсонка дістала контузію, вибухову та черепно-мозкову травми, уламкові поранення обличчя та нижніх кінцівок. Лікарі надають потерпілим необхідну медичну допомогу", - зазначили у Херсонській ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська завдали удару керованою авіабомбою по Глушківці Харківської області, в результаті загинула жінка,ще двоє людей отримали поранення. 

Головне