Росіяни обстріляли Чугуївщину і травмували двох цивільних

Росіяни обстріляли Чугуївщину і травмували двох цивільних

Російські війська обстріляли у понеділок, 20 листопада, Чугуївський район Харківської області. Внаслідок цього було травмовано двох цивільних осіб.

Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора в Telegram-каналі. Як зазначається, обстріл відбувся у неділю, 19 листопада. Ворог атакував з реактивних систем залпового вогню "Ураган" село Юрченкове, що на Чугуївщині.

Через це було пошкоджено сільськогосподарську техніку та господарчі споруди.

Водночас російські окупанти обстріляли селище міського типу Вільча Чугуївського району Харківщини. Внаслідок атаки дістали поранення двоє цивільних мешканців населеного пункту. Крім того, зазнали руйнувань житлові будинки. 

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області було почато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч на четвер, 16 листопада, обстріляло Харківщину ракетами С-300. Було зафіксовано сім ударів по Чугуївському району.

"Окупанти завдали щонайменше сім ударів по населеному пункту Чугуївського району. Попередньо - ракетами С-300. Наслідки влучань встановлюються", - зазначив голова ОВА Олег Синєгубов.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за рік на Харківщині відбудували вісім мостів, які зруйнували росіяни. Окупанти на Харківщині повністю зруйнували 25 мостів та пошкодили ще п'ять. Повністю відновили п'ять, а на 14 мостах облаштували тимчасові проїзди. Ще п'ять мостів не ремонтують, бо вони розташовані на територіях, де активно ведуться бойові дії.

Головне