Росіяни обстріляли 15 населених пунктів на Запоріжжі за добу: які наслідки

Росіяни обстріляли 15 населених пунктів на Запоріжжі за добу: які наслідки

Російське окупаційне військо понад 60 разів відкривало вогонь по містах та селах Запорізької області. Під ударом опинились 15 мирних міст, селищ та сіл регіону.

За даними очільника місцевої ОВА Юрія Малашка, минулося без жертв.

Армія рф атакувала села Залізничне й Малі Щербаки дронами, по Оріхову та Малій Токмачці - гатив з реактивної артилерії. 

Артилерійським вогнем ворог вкривав прифронтові території, серед яких - Гуляйполе, Новоданилівка, Левадне, Роботине, Новоандріївка, Новодарівка та інші. 

В цілому за добу через російську агресію постраждало шість житлових будинків та інфраструктурних об'єктів.

Як відомо, раніше цього місяця було повністю завершено процес евакуації дітей з прифронтових територій Запорізької області. Нині в містах та селах поблизу лінії зіткнення переважно залишаються люди поважного віку, які відмовляються покидати свої домівки. 

Нагадаємо, минулого тижня у Запоріжжі виявили гуманітарний вантаж, який понад рік зберігався на складі. Відомо, що в складських приміщеннях однієї з установ знайшли близько 200 тонн гуманітарки, яку туди завезли ще в квітні 2022 року. В ОВА заявили, що виявлену гуманітарну допомогу, яка не зіпсувалася, вже передали тим, кому вона потрібна.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Хмельницькій області під час ранкової повітряної тривоги 28 листопада працювала ППО. В результаті збиття ворожого ударного дрону його уламки впали на дах приватного будинку, проте минулося без пожежі та постраждлаих.

Головне