Росіяни недорахувалися 642 бійців та РЕБ "Борисоглебск" на Таврійському напрямку

Росіяни недорахувалися 642 бійців та РЕБ

Окупаційна армія рф минулої бойової доби, 10 листопада, позбулася ще майже 650 своїх солдатів у бойових діях на Таврійському напрямку. Окрім того, Сили оборони України також перетворили на брухт понад пів сотні одиниць військової техніки ворога, серед яких автоматизована система радіоелектронного придушення "Борисоглебск".

За даними командувача ОСУВ "Таврія" Олександра Тарнавського, за учорашній день українські ракетники та артилеристи на вказаному відтинку фронту виконали 1092 вогневих завдання.

Бойові втрати армії рф на Таврійському напрямку 10 листопада: 

  • сім одиниць танків, 
  • 11 бойових броньованих машин, 
  • вісім артилерійських систем, 
  • дев'ять дронів, 
  • 15 одиниць автомобільної техніки, 
  • три одиниці спеціальної техніки. 

На додачу, що 53 одиниць перетвореної на брухт техніки, українські оборонці в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" ще 37 - пошкодили.

Дев'ять російських військовослужбовців були взяті в полон.

За даними Тарнавського, ворог не полишає спроб взяти Авдіївку в оточення, однак українські Сили оборони відбивають наступи та тримають рубежі. Продовжується наступ наших захисників на Мелітопольському відтинку фронту.

Нагадаємо, 6 листопада армія рф втратила на Таврійському напрямку важку вогнеметну систему залпового вогню "Сонцепьок", дві САУ "Мста-С" та 580 окупантів, а 8 числа - новітній російський зенітно-ракетний комплекс С-300В4.

Як писав "Ми-Україна" раніше, сукупні бойові втрати ворога зросли на ще 1130 окупантів за 10 листопада. Наші захисники за учорашній день також знищили 25 танків, 24 бойові броньовані машини, майже 40 артилерійських систем, дві РСЗВ та 25 дронів.

Головне