Росіяни не вивозять свою знищену техніку з Криму

Росіяни не вивозять свою знищену техніку з Криму

Російські окупанти досі не вивезли з тимчасово окупованого Криму пошкоджені українськими ударами комплекси С-400. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

"Агент Атеш встановив, що ЗС росії так і не розпочали вивезення металобрухту С-400, які були пошкоджені ударом ЗСУ 16 квітня", - розовіли партизани.

Учасники руху "Атеш" повідомили, що росіяни досі не вивезли знищені зенітні комплекси з аеродрому в Джанкої. Удар по цьому летовищу Сили оборони завдали ще в середині квітня.

Партизани допускають проблеми з логістикою у росіян.

Обладнання залишаються на території аеродрому, що свідчить про можливі проблеми з логістикою та управління ресурсами супротивника.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони знищили всі 37 Shahed, якими росія атакувала Україну. Про це повідомляє командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Атакували із районів Приморсько-Ахтарська та Курська. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, впродовж минулої доби під обстрілами опинилися 11 населених пунктів області та Херсон. Унаслідок ворожих ударів дві людини загинули, ще дві  — дістали поранення. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне