Росіяни не виводять ракетоносії у Чорне море, адже бояться ударів з боку України, - Братчук

Росіяни не виводять ракетоносії у Чорне море, адже бояться ударів з боку України, - Братчук

Росіяни не виводять ракетоносії у Чорне море, адже бояться ударів з боку України. Про це повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі "Ми-Україна".

За словами речника Української добровольчої армії Південь, ситуація в Чорному морі не змінилася після останньої атаки рф із використанням "Калібрів". Тоді ворог випустив вісім ракет з підводних човнів.

"Це те, що він може зараз робити навіть з акваторії порту Новоросійськ, де і знаходяться усі ракетоносії. Крім одного - "Циклон", який ніколи не стріляв "Калібрами", не пройшов тестування, знаходиться поблизу Севастополя. На чергування максимально не виходять, тому що розуміють, що є загроза, але планують певні дії", - додав Сергій Братчук.

Нагадаємо, пані посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк на своїй сторінці у мережі X поширила світлину з наслідками вечірньої атаки росіян на Одесу, під час якої окупанти використали балістичну зброю.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України почало розробляти модель системи інтегрованої оборони, спрямованої на посилення військової, геополітичної й економічної спроможності держави. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Головне