Росіяни не можуть просунутися на жодному з напрямків під Бахмутом, - Олег Калашніков

Росіяни не можуть просунутися на жодному з напрямків під Бахмутом, - Олег Калашніков

Росіяни не можуть просунутися на жодному з напрямків під Бахмутом. Про це повідомив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков у ефірі "Ми-Україна".

Офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича зазначив, що при цьому ситуація залишається дуже напруженою.

"Маємо декілька напрямків атак ворога - Часів Яр, Богданівка, яка весь час потерпає від ворожих штурмів, та Іванівське, яке прикриває трасу на Костянтинівку. Не дає спокою ворогу й Кліщіївка та Андріївка, де нас постійно ворог намагається вибити з позицій. Ворог не шкодує ФАБ на наші позиції, але більше від цього страждає інфраструктура Часового Яру", - додав він.

Нагадаємо, росіяни наразі не підсилюють свої війська з тилу: військовий експерт пояснив, у чому справа. Про це повідомив в ефірі "Ми-Україна" військовий оглядач Олексій Гетьман

Олексій Гетьман зазначив, що наразі у рф близько 100 000 осіб закінчують "курс молодого бійця".

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих унаслідок ракетного удару по Кривому Рогу у вівторок зросла до 50 осіб, у лікарнях залишаються 10 дорослих і семеро дітей. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

 

Головне