Росіяни нарощують використання БПЛА, - Ігнат

Росіяни нарощують використання БПЛА, - Ігнат

Україні важливо розвивати виробництво засобів радіоелектронної боротьби, спроможних ефективно протидіяти безпілотним літальним апаратам росіян.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Він відзначив необхідність збільшення виробництва таких засобів радіоелектронної боротьби, які дозволяють ефективно протистояти дронам.

За його словами, необхідно нарощувати виробництво засобів радіоелектронної боротьби, які можуть ефективно протидіяти дронам в різних напрямках. Ігнат підкреслив, що такі засоби мають перевагу у тому, що можуть нейтралізувати дрони без застосування стрілецького озброєння.

Відзначаючи зростання кількості дронів як у сил ЗСУ, так і у потенційних противників, Ігнат висловив необхідність укладання коопераційних угод із міжнародними партнерами для посилення виробництва засобів радіоелектронної боротьби.

"Дронів стає дедалі більше. Як у нас, так і в противника. Саме тому такі засоби вкрай необхідні для того, щоб рятувати життя наший бійців", - підкреслив речник Повітряних сил.

Нагадаємо, ввечері, 20 грудня, на Дніпропетровщині українські захисники збили російську ракету.

Очільник Дніпропетровської ОВА поінформував, що противник протягом дня бив по районному центру, Марганецькій, Покровській сільській та Мирівській громадах. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, СБУ оголосила в розшук російського олігарха Михайла Фрідмана.

Головне