Росіяни нанесли удари по Харківщині, є постраждалі

Росіяни нанесли удари по Харківщині, є постраждалі

Село Подоли Куп’янського району та селище Козача Лопань були піддані обстрілу з боку російських військ. У результаті дві жінки отримали поранення.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Приблизно о 09:30 внаслідок ворожого обстрілу села Подоли дві місцеві жительки отримали поранення. Одну з потерпілих госпіталізували, а іншій надали допомогу на місці.

Селище Козача Лопань отримало удар приблизно о 10:05. Наразі немає інформації про потерпілих чи руйнування, зафіксував Синєгубов. Тривають дії щодо відновлення електропостачання у селі Козача Лопань, де після обстрілу залишилися без електроенергії 1442 абоненти.

Зазначимо, що під час артилерійського та мінометного обстрілу потрапили понад 18 населених пунктів районів Харківської області. У селищі Іванівка Куп’янського району були проведені авіаудари ворога, а на Куп’янському напрямку українські захисники відбили вісім ворожих атак біля Синьківки.

На території Харківського району через бойові дії тимчасово залишаються без газопостачання 254 абоненти. Дії піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій за минулу добу включали обстеження понад 5,9 гектарів території та усунення 68 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські підрозділи продовжують щоденно втрачати сотні свої бійців та десятки одиниць техніки на Таврійській ділянці фронту. За підсумками бойової доби 5 грудня втрати у живій силі перевищили пів тисячі осіб, у техніці - склали майже 40 одиниць.

Головне