Росіяни накрили вогнем Українськ на Донеччині:  є загиблі

Росіяни накрили вогнем Українськ на Донеччині:  є загиблі

Військовослужбовці армії рф завдали вогневого по місту Українськ на Донеччині, вбивши двох цивільних. Як розповів керівник місцевої ОВА Вадим Філашкін, ворог вгатив по населеному пункту з артилерії, обстріл відбувся близько 12:00.

"Двоє людей загинули і одна поранена внаслідок обстрілу Українська", - зазначив він.

Пошкоджень внаслідок атаки зазнали дві п'ятиповерхівки

Минулої доби російські обстріли призвели до поранення 10 жителів Донеччини. Найбільше постраждав Краматорський район, де в самому Краматорську поранено вісім осіб. Там же зафіксовано значні руйнування: пошкоджено 42 приватні будинки, 19 багатоповерхівок, п'ять комунальних та сім приватних підприємств, а також об'єкт інфраструктури.

У Покровському районі постраждали Костянтинівка та Курахове, де також є поранені та пошкоджені будівлі. Бахмутський район теж зазнав ударів: у Часовоярській громаді, Нью-Йорку та Сіверську пошкоджено кілька приватних будинків та багатоповерхівок.

Загалом за добу російські війська здійснили 16 обстрілів населених пунктів Донеччини. У відповідь на загострення ситуації влада продовжує евакуацію мирного населення. За останню добу з лінії фронту було евакуйовано 1201 особу, серед яких 394 дитини.

Нагадаємо, від понеділка 12 серпня в Донецькій області починає діяти подовжена комендантська година

Як писав "Ми-Україна" раніше, також і у Харківській області запроваджуються нові правила комендантської години для двох громад. Починаючи з 12 серпня, жителі Дергачівської та Липецької громад зіткнуться з суттєвим подовженням періоду обмеження пересування.

Головне