Росіяни накрили Нікополь з артилерії: є загибла та постраждалі, - МВА

Росіяни накрили Нікополь з артилерії: є загибла та постраждалі, - МВА

Нікополь зазнав артилерійського удару з боку російських військ, повідомляє МВС. Внаслідок обстрілу загинула 42-річна жінка. П'ятеро мешканців отримали поранення різного ступеня тяжкості - дві жінки віком 19 та 59 років, а також троє чоловіків 30, 60 та 74 років. Про це повідомили в МВА.

Ворожі снаряди завдали значних руйнувань міській інфраструктурі. Зафіксовано пошкодження торговельного центру, житлових багатоповерхових будинків та господарських споруд. Також постраждали припарковані автомобілі та газопровід.

Місцева влада оцінює масштаби руйнувань та організовує невідкладну допомогу постраждалим. Ситуація в місті залишається напруженою, рятувальники та комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу.

Нагадаємо, після ударів росіян по Кривому Рогу у лікарнях все ще перебувають 5 людей. Про це повідомив голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко у ефірі "Ми-Україна".

Як писли "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України зірвала спробу російських спецслужб створити агентурні осередки у Києві, Полтаві та Чернігові. Під час спецоперації затримано старшого агента ГРУ та одного з його поплічників.

Головне