Росіяни на Вовчанському напрямку весь час намагаються покращити своє тактичне становище, - Віталій Литвин

Росіяни на Вовчанському напрямку весь час намагаються покращити своє тактичне становище, - Віталій Литвин

На Вовчанському напрямку російські сили постійно прагнуть покращити своє тактичне положення, але українські Сили оборони ефективно протидіють цим спробам. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Віталій Литвин, Герой України, офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України.

Широкомасштабні операції на Харківському напрямку для противника неможливі через добре налагоджену систему вогню українських військ та ефективне використання FPV-дронів для знищення штурмових груп ворога.

Дозвіл на удари по військових об'єктах на території рф змусив росіян відсунути свої логістичні лінії вглиб країни, що ускладнило та сповільнило постачання боєприпасів і особового складу.

Як наслідок, використання техніки на цьому напрямку помітно зменшилось.

"Щоб говорити про широкі дії на Харківському напрямку, то противник не може їх проводити. Там вже наша система вогню дуже ефективно побудована, наші FPV-дрони нищать штурмові групи. І надання дозволу ударів по військових об’єктах на території рф воно відсунуло плече логістики вглиб і ворог витрачає більше часу для доставки боєприпасів, особового складу. Тому навіть використання техніки на цьому напрямку дещо впало", - зазначив Герой України.

Нагадаємо, українські спецпризначенці, крім відомих операцій на Тендрівській косі, виконали низку секретних завдань, спрямованих на довгострокову перспективу. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Іван Тимочко, Голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, незважаючи на масштабні наступальні операції, російські війська не досягають стратегічних проривів на фронтах. Їхні можливості обмежуються лише тактичними наступальними діями. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Іван Тимочко, голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Головне