Росіяни на ТОТ вигадали новий спосіб позбавляти українців права власності, - ЦНС

Росіяни на ТОТ вигадали новий спосіб позбавляти українців права власності, - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські окупанти запроваджують нову схему націоналізації земельних ділянок українців, вимагаючи від них підтвердження права власності протягом півтора місяців. Це може бути зроблено лише особами з громадянством російської федерації.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти планують масову націоналізацію ділянок українців на території Запорізької області. Українці, що перебувають на окупованих територіях регіону, і мають свої власні земельні ділянки, дачі або паї, мають до 12 червня підтвердити своє право власності, пред'явивши оригінали документів громадянства рф.

Важливо зауважити, що україномовний реєстр містить понад півмільйона записів. Тому виникає резонне питання - наскільки реально опрацювати таку велику кількість документів? Але схоже на те, що загарбники навіть не ставлять перед собою таке завдання.

Центр національного спротиву також зазначає, що більшість земельних ділянок окупанти просто намагаються відібрати у українців, щоб потім розпоряджатися ними за своїм бажанням.

Нагадаємо, влада на тимчасово окупованих територіях віддає землі власників, які відмовилися співпрацювати з ворогом. У ЦНС повідомляють, що на Херсонщину зайшли аграрії з росії, які займаються переоформленням земельних ділянок на свої господарства.  

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври УПЦ МП, який здав противнику позиції українських захисників.

Головне