Росіяни на ТОТ Луганщини роздають школярам буклети з правилами спілкування з військовими армії рф

Росіяни на ТОТ Луганщини роздають школярам буклети з правилами спілкування з військовими армії рф

На окупованих територіях Луганщини розповсюджує в навчальних закладах інструкції щодо взаємодії з російськими військовослужбовцями.Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

У населеному пункті Айдар педагоги інформують школярів та їхніх батьків про те, що "правильне спілкування" з окупантами є запорукою безпеки дітей. Підкреслюється, що російські військові не нестимуть відповідальності за свої протиправні дії.

Ця ініціатива окупаційної влади викликає занепокоєння серед місцевого населення та українських посадовців, оскільки фактично легітимізує беззаконня на окупованих територіях та ставить під загрозу безпеку неповнолітніх.

Ситуація залишається напруженою, українська влада закликає міжнародну спільноту звернути увагу на порушення прав дітей на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, міністерство внутрішніх справ показало наслідки російської атаки на промислове підприємство на Тернопільщині, по якому окупанти вдарили вночі 16 жовтня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство внутрішніх справ показало наслідки російської атаки на промислове підприємство на Тернопільщині, по якому окупанти вдарили вночі 16 жовтня.

Головне