Росіяни на Таврійському напрямку понад 400 солдатів та 4 танки, - Сили оборони

Росіяни на Таврійському напрямку понад 400 солдатів та 4 танки, - Сили оборони

Росіяни на Таврійському напрямку понад 400 солдатів та чотири танки. Про це повідомили Сили оборони.

Ворог за добу завдав 24 авіаудари, провів 56 боєзіткнень та здійснив 648 артобстрілів. Тим часом ЗСУ успішно відбили 30 атак противника біля Новобахмутівки, Тоненького, Авдіївки та Первомайського.

Загальні втрати ворога склали 466 осіб. Також було ліквідовано 4 російських танки, 11 ББМ, 1 артсистему, 4 автомобілі, склад боєприпасів а ще 17 одиниць техніки ворога пошкоджено.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. 

Нагадаємо, внаслідок удару рф по Павлоградському району загинула людина. Про це повідомивголова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Ворог атакував регіон ракетами.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вранці 8 грудня здійснило спробу вдарити по Києву крилатими ракетами. Усі повітряні цілі агресора були ліквідовані ще на підльоті до міста, прозвітували у КМВА.

Противник цього дня вперше за майже 80 днів застосував стратегічну авіацію для атаки на столицю, пуски ракет здійснювались з повітряного простору Саратовської області. 

 

Головне