Росіяни на Херсонщині скидають дрони на людей або на автівки, які їдуть, - Олександр Толоконніков

Росіяни на Херсонщині скидають дрони на людей або на автівки, які їдуть, - Олександр Толоконніков

Росіяни на Херсонщині використовують нову тактику, скидаючи дрони безпосередньо на людей або на автомобілі, що рухаються. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Олександр Толоконніков, речник Херсонської обласної військової адміністрації.

За словами Толоконнікова, особлива небезпека цих дронів полягає в тому, що їх практично неможливо почути, на відміну від артилерійських снарядів, які дають людям 5-10 секунд на те, щоб сховатися в укриття.

Це робить атаки дронами особливо підступними та небезпечними для цивільного населення.

Речник ОВА також зазначив, що Херсон лідирує серед інших областей за кількістю бетонних укриттів. У місті їх налічується понад 160, що має забезпечити жителям більше можливостей для захисту від ворожих атак.

Нагадаємо, сили оборони України продовжують завдавати втрат російській армії. За минулу добу знешкоджено 1 200 ворожих солдатів, 18 бойових броньованих машин (ББМ) та 27 артилерійських систем. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти наразі контролюють близько 40% території Часового Яру. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Андрій Полухін, представник пресслужби 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Головне