Росіяни на фронтах не роблять жодних стратегічних проривів, - Іван Тимочко

Росіяни на фронтах не роблять жодних стратегічних проривів, - Іван Тимочко

Незважаючи на масштабні наступальні операції, російські війська не досягають стратегічних проривів на фронтах. Їхні можливості обмежуються лише тактичними наступальними діями. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Іван Тимочко, голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Це пояснюється тим, що концентрація російських військ в Україні вже сягнула свого піку. Заяви російського керівництва про подальше збільшення військового контингенту не відповідають реальному стану справ і залишаються лише на рівні риторики.

"Єдиний ресурс, який зараз рф має, вона може проводити наступальні дії тактичного рівня. Жодних стратегічних проривів, попри свій масованих наступ, у них немає. Це пов’язано з тим, що концентрація особового складу, який вони стягнули в Україну, досягла максимуму, а заяви Путіна про "збільшення військового контингенту" - це лише заяви", - зазначив голова Ради резервістів Сухопутних військ.

Нагадаємо, російська окупаційна армія вивела у Чорне море два ракетоносії із загальним залпом - до 8 крилатих ракет "Калібр". Про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, рада оборони Сумської області підтримала пропозицію утворити Великописарівську та Середино-Будську міську військові адміністрації. Про це повідомили у Сумській ОВА.

 

Головне