Росіяни контролюють близько 40% Часового Яру, - Андрій Полухін

Росіяни контролюють близько 40% Часового Яру, - Андрій Полухін

Російські окупанти наразі контролюють близько 40% території Часового Яру. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Андрій Полухін, представник пресслужби 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Повне захоплення міста може надати ворогу тактичну перевагу. Зокрема, окупанти отримають контроль над висотою, з якої відкривається огляд на Костянтинівку, Дружківку, Краматорськ та логістичний шлях між цими населеними пунктами.

Полухін також зазначив, що нинішній стан Часового Яру є критичним. За його словами, місто перетворилося на руїни внаслідок російських атак, подібно до ситуації в Авдіївці та Бахмуті.

Військовий підкреслив, що ворог не розглядає ці території як свої, а просто знищує все на своєму шляху, не зважаючи на руйнування інфраструктури та цивільних об'єктів.

"Наразі місто Часів Яр розбите. Ворог лишає один по собі слід, як при окупації Авдіївки та Бахмута. Це просто руїни. Ворог не вважає ці території своїми, він просто руйнує все, що знаходиться у нього на шляху", - додав військовий.

Нагадаємо, у Черкасах внаслідок ворожої повітряної атаки у ніч проти 29 серпня та падіння уламків спалахнула пожежа на приватному підприємстві. Про це повідомляє керівник Черкаської обласної військової адміністрації (ОВА) Ігоря Табурця.

Як писали "Ми-Ураїна", унаслідок атаки на Київ у ніч на 29 серпня в одному з районів Києва впали уламки дронів, після чого спалахнула пожежа. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

 

Головне