Росіяни хочуть відправляти на війну в Україну строковиків

Росіяни хочуть відправляти на війну в Україну строковиків

Росіяни хочуть залучити строковиків до участі в бойових діях на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

За інформацією Центру нацспротиву, відбором строковиків до бойових підрозділів займається ФСБ. Вони мають відбирати призовників ще на етапі військових комісаріатів, щоб замість ЗС рф вони йшли в спецслужбу.

Питання з відбору строковиків до бойових підрозділів курирує ФСБ росії.

"Для забезпечення цих заходів із високою ймовірністю запровадять нову систему фінансових доплат, яка передбачає виконання стрибків із парашутом із літального апарату відповідно до програми (плану) оперативно-бойової, навчальної підготовки, а також під час проведення оперативно-бойових заходів", - додали в ЦНС.

Нагадаємо, у Німеччині в місті Дюссельдорф під час традиційного карнавалу продемонстрували величезні карикатурні фігури відомих політиків із пап’є-маше. Про це повідомляє видання Bild.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні планують виробити тисячі далекобійних безпілотників-камікадзе у 2024 році. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Головне