Росіяни готують нові штурми у Вовчанську та Глибокому

Росіяни готують нові штурми у Вовчанську та Глибокому

На північних рубежах Харківської області, в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Харків", російські війська активізували свої дії. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупуванні Харків.

Особливу увагу окупанти приділяють напрямкам на Вовчанськ та Глибоке, де готуються до нових штурмових операцій.

В околицях Глибокого противник посилив свою присутність, перекинувши додаткові штурмові підрозділи 155-ї бригади морської піхоти та 18-ї мотострілецької дивізії. Готуючись до наступу, ворог застосовує дрони для дистанційного мінування території.

Окупанти також зміцнюють свої позиції біля Мурома, залучаючи додаткові сили 41-го мотострілецького полку 72-ї дивізії.

У районі Вовчанська помічено перегрупування штурмових загонів кількох підрозділів: 138-ї мотострілецької бригади, 1009-го полку 6-ї армії та 128-ї бригади 44-го корпусу. Ці сили готуються до подальших атак.

Після виведення на відновлення 153-го танкового полку 47-ї дивізії, їхні позиції зайняли підрозділи 128-ї мотострілецької бригади 44-го корпусу та формування "Ахмат".

Нагадаємо, протягом минулої доби правоохоронці зафіксували 2652 ворожі атаки на прифронтові території та цивільні об'єкти. Особливо інтенсивних ударів зазнав Торецьк. Про це повідомляє Нацполіція.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська 20 липня обстріляли правобережжя Херсонської області з артилерії, мінометів, танків та безпілотників. Внаслідок обстрілів шість людей отримали поранення.


 

Головне