Росіяни готують нові підрозділи для продовження наступу на Вовчанськ - ОТУ "Харків"

Росіяни готують нові підрозділи для продовження наступу на Вовчанськ - ОТУ

Окупанти продовжують наступальні дії на Харківському напрямку. Росіяни намагаються зробити перегрупування, а також готують підрозділи до атак у Вовчанську. Про це повідомили в ОТУ Харків.

За підрахунками наших військових, ворог намагається провести перегрупування своїх підрозділів в напрямку Липців та у Вовчанську. Також вони готують підрозділи зі складу 6 армії до атак у Вовчанську.

Військові зазначають, що продовжують заходи з посилення стійкості оборони. Натомість противник продовжує завдавати ударів. В угрупуванні зафіксували 19 ворожих авіаційних ударів (43 КАБи) в районах населених пунктів Липці, Вовчанськ, Малі Проходи, Стариця, Куп’янськ та Глибоке. Також окупанти завдали 28 ударів дронами-камікадзе та здійснив 487 обстрілів.

"Ворог намагається провести перегрупування своїх підрозділів в напрямку Липців та у Вовчанську, а також здійснює підготовку підрозділів 153 мсп 47 мсд та 138 омсбр 6А до атак у Вовчанську. Наші війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони",– заявили в ОТУ Харків.

Додали, що знищено 77 укриттів особового складу ворога та 3 стартові позиції БпЛА.

Нагадаємо, у Нікопольському районі Дніпропетровської області через російські обстріли постраждали троє людей. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час повернення зі Сполучених Штатів повітряне судно з президентом України Володимиром Зеленським здійснило посадку в Ірландії. На ірландській землі відбулася зустріч українського лідера з прем'єр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом. Про це повідомило видання RTÉ.

 

Головне