Росіяни два тижні намагаються прорвати оборону ЗСУ на Покровському напрямку - Волошин

Росіяни два тижні намагаються прорвати оборону ЗСУ на Покровському напрямку - Волошин

Росіяни вже два тижні намагаються прорвати оборону ЗСУ на Покровському напрямку, зараз тривають вісім боїв. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

За словами речника ОСУВ "Хортиця", головні зусилля ворог спрямував на прорив фронту між Старомихайлівкою та Бердичами. Саме там фіксується навища інтенсивність бойових дій.

"Кількість бойових дій зросла до 15. Бої тривають в районі Новоолександрівки, Новопокровського і Невельського. Сім з 15 атак вже вдалося відбити, вісім ще тривають, на тому напрямку знищено чимало окупантів", - зазначив Назар Волошин.

На Курахівському напрямку ворог намагається прорвати оборону, але сили оборони продовжують стримувати ворога. У районі населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Водяне та Георгіївка, вчора, 7 червня, ворог відпрацював з літака Су-25 та іншої техніки. 

Від початку доби ЗСУ відбили три атаки противника біля Парасковії та Георгіївки, а також два бойових зіткнення продовжуються біля Красногорівки. 

Тут ворог втратив 82 солдати, два танки, три бойові броньовані машини та дві артсистеми.

Також, активним напрямком залишається Часів Яр, тут ворог другий місяць поспіль не полишає спроб взяти панівні висоти, ворог штурмує місто. 

Нагадаємо, більша частина Вовчанська на Харківщині знаходиться під контролем Сил оборони України. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти намагаються захистити Кримський міст і стягнули до нього вісім баржів. Про це свідчать супутникові знімки.

 

Головне