Росіяни атакували залізничний вокзал та колії у Херсоні: є зміни в графіку поїздів

Росіяни атакували залізничний вокзал та колії у Херсоні: є зміни в графіку поїздів

Російські загарбники під ранок 8 травня вчинила обстріл залізничної інфраструктури в Херсоні. Під ударом опинився місцевий вокзал, пошкоджень зазнали колії, розповіли в "Укрзалізниця". 

Залізничний оператор повідомив про зміни у руху одного з поїздів. 

"Наразі рух поїзда №121/122 Київ — Херсон — Київ залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Звідти пасажирів до Херсона і зворотно везтимуть автобусами", - йдеться у дописі. 

Усі пасажири, за даними УЗ, перебувають у безпеці. Йдеться про 99 осіб. 

Інші рейси рухають за визначений графіком без змін 

У Херсонській ОВА повідомили, що упродовж минулої доби російське окупаційне військо накривало вогнем 14 міст та сіл області, серед яких -  Білозерка, Станіслав, Благовіщенське, Кізомис, Качкарівка, Ульянівка та Херсон. Окупанти цілили по житлових масивах, за учора ворожі снаряди пошкодили 92 житлових будинки, з яких одну багатоповерхівку. Також руйнувань зазнали газопровід, адміністративні будівлі, освітню установу, автобус та інші транспортні засоби. Одна людина в області внаслідок обстрілів загинула, ще троє цивільних зазнали ушкоджень. 

Нагадаємо, 8 травня російська армія випустила по Україні 55 ракет різних типів, включно з "Іскандерами", "Кинджалами", Х-101 та Х-58, а також 21 дрон-камікадзе. Українські оборонці неба ліквідували 59 засобів повітряного нападу - 39 одиниць ракетного озброєння та 20 "шахедів".

Як писав "Ми-Україна" раніше, цієї ночі ворог зосередив зусилля на ураженні як енергетичних об'єктів України, влучання зафіксовані в шести областях.

Головне