Росіяни атакували Приозерне на Херсонщині: вже двоє загиблих

Росіяни атакували Приозерне на Херсонщині: вже двоє загиблих

У селищі Приозерне Херсонського районі кількість загиблих збільшилася до двох осіб. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

В ОВА повідомили, що один з ворожих снарядів влучив у подвір’я житлового будинку. На місці загинула 72-річна жінка, ще двоє людей постраждали.

У 41-річного чоловіка - вибухова та черепно-мозкова травми, а також поранення ноги. Жінка, 58 років, дістала уламкове поранення плеча, грудної клітини та живота. Обох госпіталізували.

Також у Приозерному загинула 50-річна жінка. Під час атаки вона знаходилась на вулиці.

"85-річна місцева мешканка дістала вибухову та черепно-мозкову травму, а також контузію. Лікарі надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася", - повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Нагадаємо, під час повернення зі Сполучених Штатів повітряне судно з президентом України Володимиром Зеленським здійснило посадку в Ірландії. На ірландській землі відбулася зустріч українського лідера з прем'єр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом. Про це повідомило видання RTÉ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, третя штурмова бригада знищила наглядовий пункт рф у Харківській області. Для цього бійці використовували дрон-гексакоптер. Про це повідомили у Telegram Третьої ОШБр.

Головне