Росіяни атакували Одещину ударними безпілотниками, серед поранених – громадянин Туреччини

Росіяни атакували Одещину ударними безпілотниками, серед поранених – громадянин Туреччини

На світанку російські війська здійснили атаку ударними безпілотниками на Ізмаїльський район Одеської області. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Головними цілями атаки стали припортова та прикордонна інфраструктура. Внаслідок удару постраждали двоє чоловіків - водії вантажівок, один з яких є громадянином Туреччини. Обидва поранених перебувають у лікарні у стані середньої важкості та отримують необхідну медичну допомогу.

На місці атаки виникла пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники.

Через обстріл тимчасово призупинено роботу пункту пропуску "Орлівка". За попередніми даними, обмеження діятимуть до 11:00.

Олег Кіпер підкреслив, що цей напад є черговим актом терору проти цивільного населення, спрямованим на ускладнення перетину кордону для звичайних громадян.

Нагадаємо, російські війська здійснили масовані атаки на Херсонську область, внаслідок яких загинуло шість мирних жителів, а 11 отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом 1 жовтня ситуація на фронті залишалася напруженою - зафіксовано 155 бойових зіткнень. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Головне