Росіяни атакували декілька енергетичних об’єктів на Львівщині, – ОВА

Росіяни атакували декілька енергетичних об’єктів на Львівщині, – ОВА

Під час повітряної тривоги, яка тривала з 06:11 до 11:12 год, російські окупанти застосували по території Львівщини комбіновану атаку з ракет різних типів та безпілотників. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Внаслідок ударів виникли тимчасові перебої з електропостачанням у Львові та області. Станом на цю годину ситуацію вдалося стабілізувати, енергетики працюють над відновленням живлення.

Попередньо, обійшлося без жертв і постраждалих.

"Під час ранкової повітряної тривоги ворог завдав масованого ракетно-дронного удару по території Львівської області. Він атакував декілька енергетичних об’єктів. Як наслідок виникли тимчасові перебої з електропостачанням у Львові та області. Станом на цю годину ситуацію вдалося стабілізувати. Енергетики працюють над відновленням живлення. На місцях чергують ДСНС та правоохоронці" – заявив Козицький.

Нагадаємо, масштабна атака рф на територію України розпочалася вранці понеділка, 26 серпня. Зокрема, на Хмельниччині було чутно вибухи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія під час масованого обстрілу вранці 26 серпня використала далеко не весь арсенал, який мала змогу накопичити з останньої подібної атаки 8 липня. Про це в ефірі стріму на "Ми-Україна" розповів військовий експерт Олексій Гетьман.

 

Головне