Росіянам на фронті видають наркотики, щоб вони не відмовлялися воювати, - Генштаб

Росіянам на фронті видають наркотики, щоб вони не відмовлялися воювати, - Генштаб

Російським солдатам видають на фронті наркотики, щоб вони не відмовлялися воювати. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Згідно з оприлюдненою інформацією, росіяни дедалі частіше відмовляються йти у бій. Щоб якось вирішити цю ситуацію, російське військове командування почало давати бійцям стимулюючі препарати. Вони надають відчуття ейфорії та притуплюють біль, тобто окупанти під їхньою дією не бояться поранень чи смерті.

"Російські військові все частіше відмовляються гинути за недолугі цілі свого лідера, тому командування ворога вирішило вдатися до експерименту з додаткових видів стимулювання, які спотворюють відчуття реальності та ведуть до загибелі. Так, за наявною інформацією, особовому складу 108-го десантно-штурмового полку 7-ї десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини. Ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль. Солдати, які їх вживають, легше погоджуються на м’ясні штурми, не побоюючись поранень або загибелі", - зазначили у Генштабі.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія окупантів протягом 14 січня втратила 980 солдатів, 14 танків, 24 артилерійські системи. Станом на 15 січня загальні втрати рф складають 370 980 осіб.

Головне