росія вночі завдала ракетного удару по Миколаєву

росія вночі завдала ракетного удару по Миколаєву

Російські окупанти вночі завдали ракетного удару по Миколаєву. Оскільки росіяни вдарили по відкритій території, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Вночі, 8 грудня, близько 22:12 місто Миколаїв зазнало ракетного удару. Влучання відбулось по відкритій території на околицях міста. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Водночас Кім зазначив, що також окупанти протягом минулої доби били з артилерії по Миколаївському району. Зокрема було зафіксовано два таких удари:

  • о 12:49 росіяни з артилерії обстріляли село Солончаки Куцурубської громади, обійшлося без постраждалих;
  • о 18:10 та сьогодні вранці о 06:43 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Про руйнування та постраждалих інформація не надходила.

Як повідомляли "Ми-Україна", рятувальники завершили пошукові роботи на місці зруйнованого росіянами будинку у Новогродівці на Донеччині. Вони тривали сім днів. Весь цей час продовжували шукати 33-річну жінку, однак після того, як було виявлено, що один із знайдених на місці обстрілу фрагментів тіла належить їй, пошукові роботи припинили.

Головне