Росія вночі запустила безпілотники по Україні: скільки збила ППО

Росія вночі запустила безпілотники по Україні: скільки збила ППО

Українські міста в ніч на 27 березня знову були піддані атакам з боку російських окупантів 13 безпілотними літальними апаратами типу "Shahed". За допомогою засобів протиповітряної оборони України вдалося знищити 10 з них.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Подробиці щодо цих атак наразі уточнюються.

Проте в Повітряних силах заявили про активність ворожих дронів у Сумській, Чернігівській, Київській та Полтавській областях. Декілька безпілотників також спостерігалися в русі з Сумської області через Харківську область у напрямку до Дніпропетровщини.

Протягом останньої доби росія завдала п’ять ракетних та 74 авіаційних ударів, а також виконала 152 обстріли із ракетно-артилерійських комплексів по позиціях українських військ і мирних жителів. В результаті цих атак були загиблі та поранені серед цивільного населення.

Нагадаємо, протягом останньої доби Сили оборони успішно знищили 1030 російських військових. Усього ж росія втратила 439 190 своїх солдат під час військових дій на території України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Національне антикорупційне бюро спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Службою безпеки викрили на хабарництві депутатів Сумської обласної ради.

Головне