росія вночі вдарила балістикою по Дніпрі: які наслідки

росія вночі вдарила балістикою по Дніпрі: які наслідки

Армія російської федерації у ніч на 1 липня здійснила атаку на місто Дніпро балістичними ракетами, влучивши у житловий район. Є постраждалі.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

Через атаку постраждали загалом семеро осіб. Серед них – 15-річний підліток. Одну жінку було госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно.

У житловому районі пошкоджено магазин. Також пошкоджені дахи та вікна в приватних будинках і багатоповерхівках.

Також Лисак прокоментував ранковий обстріл області. 30 червня окупанти продовжили атаки на Нікопольщину, використовуючи дрони-камікадзе та артилерію. Ударів зазнали Нікополь, Марганецька та Мирівська громади.

Загалом було пошкоджено п'ять приватних будинків, господарську споруду, лінії електропередач та газопровід. Вогонь охопив поле з пшеницею, але пожежники зуміли його загасити. Однак полум'я знищило понад 2 га.

Вранці окупанти також атакували райцентр та Покровську громаду за допомогою БпЛА і артилерії. Люди не постраждали. Інші наслідки з'ясовуються.

Нагадаємо, напередодні у Харкові російські загарбники влучиличи КАБом біля сортувального терміналу "Нової пошти". Внаслідок ворожої агресії одна людина загинула, ще девʼять отримали поранення, серед них 8-місячний хлопчик.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, від початку повномасштабного вторгнення російської федерації ЗСУ знищили близько 543 810 російських окупантів. Лише за минулу добу українські військові ліквідували 1110 солдатів армії рф.

Головне