росія виводить з-під Вовчанська деякі підрозділи через втрату боєздатності

росія виводить з-під Вовчанська деякі підрозділи через втрату боєздатності

Російське військове керівництво виводить з-під Вовчанська на Харківщині деякі підрозділи через втрату боєздатності.  Про це повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

Російські підрозділи з Харківщини вивели для для доукомплектації, бо ворог зазнав серйозних втрат на цій ділянці фронту. Виведення фіксують поблизу Липців і Тихого, скільки там їх "розбили" українські військові.

"Це свідчить про те, що ворог на тому напрямку призупинив свої активні бойові дії, адже їх не проводилося за минулу добу і на ранок не було", – сказав Волошин.

На цьому напрямку росіяни не проводили активних бойових дій минулої доби і сьогодні вранці.

"Сили оборони досить вдало їх розбили", — наголосив Волошин.

Нагадаємо, у Херсоні внаслідок обстрілу Дніпровського району, за попередньою інформацією, постраждало двоє людей. Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Близько 15:00 росіяни вдарили по місту. Внаслідок обстрілу двоє чоловіків, 37 та 44 років, отримали мінно-вибухові травми та звернулися по медичну допомогу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо здійснило чотири удари по Харкову вдень 22 червня. Загарбники влучили у район щільної житлової забудови, повідомив мер Харкова Ігор Терехов. За його даними, внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Головне