росія вивела в Чорне море два ракетоносії, – ВМС

росія вивела в Чорне море два ракетоносії, – ВМС

Росіяни вивели у Чорне море ще один ракетоносій на додачу до того, який курсував там раніше. Про це повідомив офіційний канал Військово-Морських Сил ЗСУ.

Загальний залп – 8 ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. В Середземному – два кораблі, з яких 1 є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

Станом на шосту ранку 6 серпня в Чорному морі перебуває два російських корабелі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 ракет. 

Згідно з повідомленням Військово-Морських Сил України, протягом минулої доби спостерігалася значна активність у Керченській протоці. Шість суден, що діють в інтересах росії, пройшли з Азовського до Чорного моря.

З них три продовжили свій шлях у напрямку протоки Босфор. У зворотному напрямку, з Чорного до Азовського моря, пройшли дев'ять суден. Варто зазначити, що жодне з цих суден не прибуло з боку Босфору.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Харківську область, зокрема населені пункти Циркуни, Куп'янськ, Колісніківка та Приколотне. Внаслідок обстрілів є поранений поліцейський, пошкоджено житлові будинки та інша інфраструктура.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Миколаївщину "шахедами", силами й засобами протиповітряної оборони над областю знищено 13 ворожих дронів. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Головне