росія виробляє майже втричі більше артилерійських боєприпасів, ніж США і Європа, — CNN

росія виробляє майже втричі більше артилерійських боєприпасів, ніж США і Європа, — CNN

росія виробляє 250 тисяч снарядів на місяць, що майже втричі більше, ніж США та Європа виробляють для постачання в Україну разом узяті. Про це повідомляє видання CNN.

росія виробляє близько 250 000 артилерійських боєприпасів на місяць, або близько трьох мільйонів на рік, згідно з оцінками розвідки НАТО, наданими CNN.

Разом США і Європа можуть виробляти лише близько 1,2 мільйона боєприпасів на рік для відправки до Києва, повідомив CNN високопоставлений представник європейської розвідки.

За офіційною інформацією, росія зараз випускає близько 10 000 снарядів на день, українська сторона - лише 2000 снарядів на день. За словами представника європейської розвідки, в деяких місцях вздовж фронту співвідношення ще гірше.

Нагадаємо, голова української воєнної розвідки Кирило Буданов пояснив, що всі раніше проведені бойові місії ГУР МО на території Криму та в акваторії Чорного моря є складовими підготовчого процесу до серйозної операції на тимчасово підконтрольному росії півострові. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, польські фермери у понеділок, 11 березня, заблокували рух вантажівок у пункті пропуску "Угринів" в напрямку Польщі. Про це на Facebook-сторінці повідомляє Державна прикордонна служба України.

Головне