росія вбиває українського політвʼязня Амета Сулейманова, — омбудсман

росія вбиває українського політвʼязня Амета Сулейманова, — омбудсман

рф вбиває українського політвʼязня Амета Сулейманова, так Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець прокоментував рішення російського суду.

За словами Дмитра Лубінця, російський суд знову відмовився звільнити незаконно засудженого на 12 років ув'язнення кримського політв'язня, громадянського журналіста Амета Сулейманова за станом здоров’я.

Чоловік потребує негайної заміни серцевого клапана та має тяжкі хвороби. За словами адвоката, стан Амета Сулейманова — несумісний з умовами утримання у в’язниці у Владимирі.

"І це попри те, що чоловік потребує негайної заміни серцевого клапана та має тяжкі хвороби, з якими його мають звільнити від покарання", — звертає увагу Омбудсман України Дмитро Лубінець.

Нагадаємо, у Києві вдень 1 квітня зафіксували високий рівень забрудненості повітря. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, антикремлівські хакери отримала доступ до мережі Федеральної служби виконання покарань (ФСВП). Про це повідомляє телеканал CNN.

Головне