росія вбила п'ять людей на Донеччині, серед них — зооволонтери

росія вбила п'ять людей на Донеччині, серед них — зооволонтери

За минулу добу внаслідок російських атак у Донецькій області загинуло п'ятеро мирних жителів. Про це повідомили голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

У ніч на 7 вересня російські війська завдали авіаудару по місту Миколаївка, використавши, за попередніми даними, авіабомби ФАБ-250. Внаслідок атаки постраждав готель, де перебували цивільні особи. Під завалами будівлі загинули двоє чоловіків 33 та 42 років. Як з'ясувалося, це були зооволонтери з Харкова, які приїхали для проведення безкоштовної стерилізації та вакцинації тварин.

Вранці 8 вересня ворог атакував селище Черкаське касетними боєприпасами. Жертвами цього нападу стали три жінки віком 43, 45 і 53 роки. Ще один чоловік отримав поранення і був доставлений до лікарні. Крім людських жертв, пошкоджено дев'ять житлових будинків та автомобіль.

У зв'язку з постійною загрозою життю цивільного населення, керівник Донецької ОВА вкотре закликав мешканців регіону евакуюватися у більш безпечні райони України.

Нагадаємо, на російському автомобільному гіганті "АвтоВАЗ" у місті Тольятті Самарської області спалахнула пожежа. Інцидент стався у неділю, 8 вересня, на території металургійного виробництва підприємства.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили черговий акт агресії проти мирного населення Херсона, атакувавши маршрутне таксі за допомогою безпілотника. В результаті нападу постраждало шестеро цивільних осіб - троє чоловіків і троє жінок. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Головне