росія тримає в Чорному морі один бойовий корабель, - ВМС

росія тримає в Чорному морі один бойовий корабель, - ВМС

російська федерація триває на бойовому чергуванні в Чорному морі один корабель, оснащений крилатими ракетами "Калібр" з можливістю залпу до чотирьох ракет.

Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ в Telegram.

Водночас в Азовському морі наразі відсутні кораблі окупантів. У Середземному морі перебувають два російські кораблі, один із яких також має на борту крилаті ракети "Калібр" із можливістю залпу до 8 ракет.

Крім того, за минулу добу, на користь РФ, шість суден пройшли через Керченську протоку в Чорне море, з них два прямують у напрямку Босфору. У напрямку Азовського моря через Керченську протоку пройшли п'ятнадцять кораблів.

"рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Сили оборони продовжують нищити російських окупантів. Так, за минулу добу українські захисники ліквідували ще 1360 росіян.

За даними Генерального штабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення росія втратила в Україні майже 619 тисяч своїх солдат.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Києві сапери ДСНС вилучили уламки російської ракети Х-101.

Головне