росія створює нові ІПСО за участю поліції та працівників ТЦК

росія створює нові ІПСО за участю поліції та працівників ТЦК

Окупанти створюють нові інформаційно-психологічні операції на тимчасово окупованих територіях, які націлені на дискредитацію працівників поліції та ТЦК. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

"Важливо розуміти, що значна частина контенту в соцмережах, де зображені військовослужбовці Збройних Сил, нібито службовці ТЦК та конфлікти з ними - продукти ворожих підрозділів інформаційних операцій", - йдеться у повідомленні.

Сухопутні війська отримали дані про організацію зйомок таких сюжетів на тимчасово окупованій території.

"Елементи типові: люди в українському однострої разом з людьми в формі Національної поліції вступають в конфлікти з "місцевими жителями". Імітуються побиття, в кадрах присутні мікроавтобуси та автомобілі з чорними номерами, а також авто з українськими номерами різних регіонів реєстрації. Використовуються нейтральні локації, які важко визначити", - додали в Сухопутних військах.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ворожі піхота дійсно прорвалась на північну околицю прикордонного Вовчанська, де вони наразі намагаються закріпитися. Інформація про нібито повне взяття міста росіянами є такою, що не відповідає дійсності.

 

 

Головне